დაგვიკავშირდით

თბილისი, სასტუმრო ქორთიარდ მერიოტი

+995 599 394 111

ელ-ფოსტის ეს მისამართი დაცულია სპამ-ბოტებისგან. ნახვისთვის უნდა გქონდეთ ჩართული JavaScript.

IAGO_Bitarishvili
bitarishvili new foto

იაგო ბიტარიშვილი

ღვინის ტურიზმი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

იაგოს ღვინო. იაგოს მარანი.

გამოცდილება:

ღვინის და ღვინის ტურიზმის ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

რეგიონში ღვინის ტურიზმის ბიზნესის წამოწყება, განვითარება და მართვა.

aleks baduashvili

ალექს ბადუაშვილი

შატო მუხრანის ბრენდ ამბასადორი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

შატო მუხრანის ბრენდ ამბასადორი

გამოცდილება:

ღვინის ბიზნესი, HORECA.

კურსის შესახებ:

როგორია ღვინის სერვისი და როგორ განვახორციელოთ ის მართებულად ღვინის ტურიზმის ბიზნესში.

nutsa_abramishvili
nutsa abramishvili

ნუცა აბრამიშვილი

ღვინის, სასტუმროს, კულინარიის და ტურისტული კომპანიის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

Schuchmann Wines - ის მმართველი დირექტორი.

გამოცდილება:

ღვინის ბიზნესი, სასტუმრო ბიზნესი, სარესტორნო ბიზნესი, ტურისტული კომპანიის ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

ინვესტიციის მართვა და პროექტების მენეჯმენტი ღვინის  და კულინარიულ ტურიზმში.

13494870 1090089831037092 7771751872077894829 n

გიორგი სალაყაია

ალკოჰოლური სასმელების ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

ბადაგონის მფლობელი, დირექტორი

გამოცდილება:

ალკოჰოლური სასმელების ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

ღვინის ბიზნესის მართვა.

bagdoshvili_guram
bagdoshvili

გურამ ბაღდოშვილი

კულინარიული ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

პავილიონის და ასკანელების რესტორანის აღმასრულებელი დირექტორი. რუსთავი 2 -ის დილის შოუს წამყვანი მზარეული. რ2-ს ჩვენი სამზარეულოს წესების წამყვანი. ფლობდა საკუთარ რესტორანს პორტუგალიაში, ახლა კი თბილისში რესტორანი ანონას მფლობელია.

გამოცდილება:

სასტუმრო ვინოტელი- შეფმზარეული. 15 წელი პორტუგალიის მიშლენის ვარსკვლავის მქონე რესტორნების შეფ მზარეული.

კურსის შესახებ:

„კულინარიული ტურიზმის ბიზნესის მართვა“

1461849 10151844013751279 419848587 n

თეკუნა გაჩეჩილაძე

კულინარიული ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

კულინარიუმის, ხაშერიას და კაფე ლიტერას დამფუძნებელი, მმართველი. რუსთავი 2 -ს გადაცემა "თეკუნას კულინარიუმი"

გამოცდილება:

კულინარიული ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

კულინარიული ბიზნესის მართვა

Mikheil_Chelidze
Mikheil Chelidze

მიხეილ ჭელიძე

მცირე და საშუალო ბიზნესის მენეჯმენტი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

საქართველოს მცირე და საშუალო საწარმოთა ასოციაციების პრეზიდენტი.

"ფინანსური ოფისის" დამფუძნებელი, დირექტორი.

გამოცდილება:

პროექტების მართვა მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებით.

კურსის შესახებ:

ფინანსები არაფინანსისტებისთვის ტურიზმის სექტორში.

catav

დალი ცატავა

გასტრონომიული კულტურა

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი, GIPA -ს და თსუ-ს პროფესორი

გამოცდილება:

ბიზნეს ტრენერი, "გასტრონომიული კულტურის" სკრიპტის ავტორი. ჟურნალების კულინArt -ის და Georgia To see - ს ბლოგერი, თვითმენეჯმენტის ანბანის სახელმძღვანელოს ავტორი.

კურსის შესახებ:

გასტრონომიული ტურიზმი და ფუდ ტურისტი. გასტრონომიული კულტურა როგორც ქვეყნის საიმიჯო რესურსი. გლობალიზაცია-მაკდონალდიზაცია და გლოკალიზაცია. 

ako_akhalaia
ako

აკო ახალაია

მარკეტინგი  

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

Silk Road Group - ის მარკეტინგის დეპარტამენტის ხელმძღვანელი. Marketer.ge - ის დამფუძნებელი,

Forward Academy - ს დამფუძნებელი, Spotlight.ge - ს დამფუძნებელი.

გამოცდილება:

Kingston University - მაგისტრატურა მარკეტინგში,  Gepra - ს მარკეტერი, JSC Alliance Group Holding - ის მარკეტერი.

კურსის შესახებ:

მარკეტინგი ღვინისა და კულინარიულ ბიზნესში.

10919003 1374439066198162 1918727579412196203 n

ქეთევან ბუაძე

ბიზნეს სამართალი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

"საქართველოს ადვოკატები დამოუკიდებელი პროფესიისათვის" - აღმასრულებელი დირექტორი, "საქართველოს ადვოკატთა ასოციაცია" - კომერციული სამართლის კომიტეტის, BSH "Think Legally" - ს დამფუძნებელი, ადვოკატი.

გამოცდილება:

ბიზნეს სამართალი.

კურსის შესახებ:

ბიზნეს სამართალი მენეჯერებისთვის

Kety_meladze
qeti

ქეთი მელაძე

ჰორეკა, საქართველოს გიდების ასოციაცია, გიდების სკოლა

facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

სასტუმროების, რესტორნების და კაფეების ფედერაციის,

საქართველოს გიდების ასოციაციის და

გიდების სკოლის დამფუძნებელი.

გამოცდილება:

არასამთავრობო ორგანიზაციები, ტურიზმის სექტორი..

კურსის შესახებ:

არასამთავრობო ორგანიზაციებისა და ფონდების გამოყენება ტურიზმის ბიზნესში.

kurdadze

ნუკრი ქურდაძე

ღვინის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

მევენახე - მეღვინე. მეღვინეობა "ფაფრის ველის" მფლობელი

გამოცდილება:

ღვინის მარკეტინგი, Pernd Ricard - ის პორტფოლიოდან სხვადასხვა ქვეყნის ღვინოების ამბასადორი.

კურსის შესახებ:

თანამედროვე ტენდენციები ღვინის ინდუსტრიაში და ღვინის წარდგენა.

tamaz_dundua
tamaz dundua

თამაზ დუნდუა

სოფლის ტურიზმი

facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

არასამთავრობო ორგანიზაცია ელკანას აღმასრულებელი დირექტორი. 

გამოცდილება:

სოფლის ტურიზმი, აგრარული ბიომრავალფეროვნება.

კურსის შესახებ:

სოფლის ტურიზმის სექტორი ტურიზმის ბიზნესში

natalia velikova

ნატალია ველიკოვა

ღვინის ტურიზმის მარკეტინგი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

აშშ-ს ტეხასის ღვინის მარკეტინგის კვლევის ინსტიტუტის დირექტორის მოადგილე, ტეხასის ტექნიკური უნივერსიტეტის სტუმარმასპინძლობისა და საცალო ვაჭრობის დეპარტამენტის ასოცირებული პროფესორი. იკვლევს მომხმარებლის დამოკიდებულებას ქართული ღვინის მიმართ.

გამოცდილება:

ღვინის ტურიზმის მარკეტინგი.

კურსის შესახებ:

ღვინის ტურიზმის მსოფლიო პრაქტიკა. ღვინის ტურიზმის სხვადასხვა სახეობები. როგორ მოვიზიდოთ ვიზიტორი. 

giorgi iosava pro

გიორგი იოსავა

კულინარიული ტურიზმი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

სალობიე "ბია"-ს, IOSAVA KITCHEN და BURGER HOUSE TBILISI -ის დამფუძნებელი

გამოცდილება:

კულინარიის აკადემიის ლექტორი. STRADA-ს და "Restaurant Teracce"-ის შეფ-მზარეული, კულინარიული გადაცემები: КухняТв "Песня грузинской кухни", TVტაბულა "რესტორანი .

კურსის შესახებ:

ჩემი გამოცდილება კულინარიულ ბიზნესში.

barnovi

ანდრო ბარნოვი

საოჯახო მარნები

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

საქართველოს საოჯახო მარნების გაერთიანების თავჯდომარე. ქართლის საოჯახო მარნების ასოციაციის დირექტორი.

კურსის შესახებ:

მეღვინეობის ასოციაციების როლი ტურიზმის განვითარებაში. 

berdia

ბერდია ბერიშვილი

ღვინის ტურიზმი, ალკოჰოლის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

Chateau Tigrisi, Otka, ArtWine, Anaseuli - ის

პროექტების ხელმძღვანელი.

გამოცდილება:

სასტმრო ვინოტელი. ღვინის კომანია: Georgian wine and Culture

უკრაინაში, კიევში რესტორანი Crocus Wine, Papri - მაღალი ხარისხის ღვინის წარმოება;

ანასეულის ხილის კომბინატი, ანასეულის ჩაის ფაბრიკა.

კურსის შესახებ:

ღვინის ტურიზმის ბიზნესი.

ana mikadze

ანა მიქაძე-ჩიკვაიძე

ქართული ყველი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

"ყველის სახლის" დამფუძნებელი, მმართველი.

გამოცდილება:

ქართული ყველის ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

ქართული ყველის რუკა. 

patrick

პატრიკ ონეფ

 ალკოჰოლური ბიზნესის მენეჯმენტი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

შატო მუხრანის დირექტორი.

გამოცდილება:

ღვინის ტურიზმი

კურსის შესახებ:

ღვინის ტურიზმის ბიზნესის მართვა.

otarashvili elene

ელენე ოთარაშვილი

ღვინის და MICE ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

"შატო მუხრანის" ტურიზმის დეპარტამენტის უფროსი

გამოცდილება:

ღვინის და MICE ტურიზმის ბიზნესის მართვა, მარკეტინგული კომუნიკაციების

მენეჯმენტი, ინვესტიციის მართვა და პროექტების მენეჯმენტი.

კურსის შესახებ:

ღვინის ტურიზმის ბიზნესის მართვა - საფრანგეთის მოდელი და საქართველოს პოტენციალი.

12670465 1052751098081199 2928907797495188634 n

გია პირადაშვილი

სასტუმრო და ღვინის ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

მფლობელი და მმართველი: სასტუმრო შატო მერე, როიალ ბატონი და ღვინის ხაზი ვინივერია.

გამოცდილება:

სასტუმრო და ალკოჰოლის ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

ღვინისა და სასტუმროს ბიზნესის მართვა.

kety bakradze

ქეთი ბაქრაძე

კულინარიული ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

Dining Room - ის და "ქეთის ბისტრო"-ს დამფუძნებელი. რუსთავი 2 -ის გადაცემა "ქეთის სამზარეულოს" წამყვანი. 

გამოცდილება:

კულინარიული ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

ევროპული კულინარიული ტურიზმის გამოცდილების მაგალითზე, საქართველოში კულინარიული ტურიზმის განვითარების პერსპექტივები.

abzianidze

დათო აბზიანიძე

შემაგრებული სასმელების ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

ქარხანა სარაჯიშვილის ხარისხის და ტექნოლოგიის მმართველი.

გამოცდილება:

შემაგრებული სასმელების ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

შემაგრებული სასმელების ბიზნესის მართვა.

ute 001

Ute Seitz

ღვინის ტურიზმის მარკეტინგი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

აშშ-ს ტეხასის ღვინის მარკეტინგის კვლევის ინსტიტუტის დირექტორის მოადგილე, ტეხასის ტექნიკური უნივერსიტეტის სტუმარმასპინძლობისა და საცალო ვაჭრობის დეპარტამენტის ასოცირებული პროფესორი. იკვლევს მომხმარებლის დამოკიდებულებას ქართული ღვინის მიმართ.

გამოცდილება:

ღვინის ტურიზმის მარკეტინგი.

კურსის შესახებ:

ღვინის ტურიზმის მსოფლიო პრაქტიკა. ღვინის ტურიზმის სხვადასხვა სახეობები. როგორ მოვიზიდოთ ვიზიტორი. 

mamuka maisuradze

მამუკა მაისურაძე

სასტუმრო, ღვინის და კულინარიული ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

სასტუმრო #12 და რესტორანი G. Vino-ს მფლობელი და მმართველი

გამოცდილება:

სასტუმრო და სარესტორნო ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

სასტუმროდა კულინარიული ბიზნესის მართვა.

16427606 1453231758054381 7064650795689544451 n

გიორგი სამანიშვილი

ღვინის ეროვნული სააგენტო

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

ღვინის ეროვნული სააგენტოს თავმჯდომარე. 

გამოცდილება:

ბურგუნდიის და ბორდოს უნივერსიტეტების მაგისტრის ხარისხი (საფრანგეთი). მეღვინე - ბურგუნდიის, ელზასის და პროვანსის რეგიონებში (საფრანგეთი). შარანტის მხარეში, ქ. კონიაკში მუშაობდა თემაზე - "ქართული კონიაკი". Pernod Ricard - ის "ქართული ღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების კომპანიაში"მთავარი მეღვინე. "სამტრესტის" -ის თავჯდომარის მოადგილე. "თბილისის მარნის" აღმასრულებელი დირექტორი. ენოლოგი - მეღვინეობის ექსპერტი. 

 

კურსის შესახებ:

ღვინის ეროვნული სააგენტო - ქართული ღვინის კონტროლი და პრომოცია.

lida

ლიდა ვარდანია

ღვინის და კულინარიული ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

რესტორანი G. Vino-ს მფლობელი და მმართველი

გამოცდილება:

სარესტორნო ბიზნესი.

კურსის შესახებ:

კულინარიული ბიზნესის მართვა.

kokiashvili

გასტრონავტი

ლევან ქოქიაშვილი და

ლალი პაპაშვილი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

სააგენტო "გასტრონავტის" დამფუძნებლები. 

გამოცდილება:

"ბარბარესთან", "სირაჯხანა" და "ბროტმაისტერის" კონცეფციის ავტორები.

 

კურსის შესახებ:

სერვისის თანამედროვე ტენდენციები საქართველოსა და ევროპაში.

khetsuriani

შალვა ხეცურიანი

საქართველოს სომელიეთა ასოციაცია

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის პრეზიდენტი. თბილისის ღვინის სკოლის დამფუძნებელი და მმართველი

გამოცდილება:

ღვინის ბიზნესი

კურსის შესახებ:

სომელიეს როლი ღვინის და კულინარიულ ტურიზმში.

tornike guruli

თორნიკე გურული

მარკეტინგი, PR, ტურიზმის ბიზნესი

 
facebook logo button1
twitter logo button1
linkedin button1

მიმდინარე სტატუსი

საერთაშორისო ტრენერი, მარკეტერი, PR-ის სპეციალისტი, PSP -ს მარკეტინგისა და გაყიდვების უფროსი, ილიას ს.უ.-ის პროფესორი, Gallery Hostel Tbilisi-ს და Gallery Travel Tbilisi- ს მფლობელი. 

გამოცდილება:

საქართველოს ბანკი, ვისოლ ჯგუფი, ახალგაზრდა იურისტთა ასოციაცია, სარკე ჯგუფი.  

კურსის შესახებ:

ტურისტული ობიექტების ბრენდინგი.